esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Възстановяващ балсам - Matrix Total Results The Re-Bond Conditioner For Extreme Repair, 1000мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 193201

ID оферта: 192807

Цена: 34 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.

Възстановяващ балсам - Matrix Total Results The Re-Bond Conditioner For Extreme Repair, 1000мл: професионален балсам, специално създаден за грижа за увредена и слаба коса, подложена на прекомерна химическа обработка, с формула, обогатена с таурин, който помага за укрепване и съживяване на влакното на косата в рамките на системата The Re-Bond. Той уплътнява влагата в структурата на косъма и я предпазва отвътре, като й осигурява по-голяма устойчивост срещу по-нататъшни повреди. Улеснява укрепването на косата, сушенето и сресването, като я оставя гладка, хидратирана, лъскава, пълна с обем и естествено движение, мека и копринена на допир.

Състав: таурин

Нанасяне: нанася се върху влажна коса след измиване с шампоан, като нежно се масажира по цялата дължина на косата, след това се изплаква и се стилизира както обикновено. За най-добри резултати се препоръчва да го използвате заедно с останалите продукти за грижа от гамата The Re-Bond (шампоан, балсам).

Тип Коса: Изтощена.

Ползи: Хидратира, Възстановява, Съживява.

Количество: 1000 мл.

Производител: Matrix

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия