esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Маска балсам за укрепване и растеж на косата с екстракти от мумие и мед Doctorul Casei, 500мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 191830

ID оферта: 191422

Цена: 8 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.

Маска балсам за укрепване и растеж на косата с екстракти от мумие и мед Doctorul Casei, 500мл: балсам-маска, специално създадена за грижа за тънка и фина коса, с формула, базирана на активни принципи, които действат ефикасно за укрепване на корените и стимулиране на здравия растеж на кичурите, оставяйки косата лесна да се разресва, еластична и копринена. Екстрактът от мумиева смола, богат на витамини и минерали, укрепва фоликулите и влакната на косата и ги подхранва интензивно, подобрявайки състоянието на косата, а екстрактът от мед и лененото семе, с хранителни и регенериращи свойства, придава еластичност, блясък, жизненост и здрав вид.

Състав: екстракти от мумие и мед, ленено масло

Нанасяне: нанася се върху влажна коса, прясно измита с шампоан от същия диапазон, оставя се да действа няколко минути, след това се изплаква.

Ползи: Освежава.

Количество: 500 мл.

Производител: Doctorul Casei

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия