esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Озаряваща балсам маска за увредена коса с екстракт от дрожди и зехтин Doctorul Casei, 500мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 191824

ID оферта: 191416

Цена: 8 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.

Озаряваща балсам маска за увредена коса с екстракт от дрожди и зехтин Doctorul Casei, 500мл: балсам-маска, специално създадена за грижа за увредена, чуплива и скучна коса, с формула, обогатена с активни принципи, които действат ефикасно за възстановяване и укрепване на кичурите, оставяйки косата лесна да се разресва, еластична и копринена. Екстрактът от дрожди укрепва и стимулира растежа на косъма, придава му еластичност и му придава копринен вид, зехтинът осигурява оптимална хидратация, подхранва интензивно и витаминизира както фибрите на косата, така и скалпа, а лененото масло регенерира, подхранва и хидратира в дълбочина, оставяйки косата силна и гладка, пълна с блясък и жизненост.

Състав: екстракт от дрожди, зехтин, ленено масло

Нанасяне: нанася се върху мокра коса, прясно измита с шампоан в същия диапазон, оставя се да действа няколко минути, след това се изплаква.

Тип Коса: Изтощена.

Ползи: Регенерира, Блясък.

Количество: 500 мл.

Производител: Doctorul Casei

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия