esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Масло от репей и екстракт от червен пипер за растеж на косата Doctorul Casei, 100мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 191836

ID оферта: 191428

Цена: 6 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.

Масло от репей и екстракт от червен пипер за растеж на косата Doctorul Casei, 100мл: продукт за грижа за тънка и фина коса, с формула, базирана на активни съставки с отлични укрепващи свойства както на корените, така и на чупливите и разградени косми. Маслото от репей съживява, възстановява и подсилва влакното на косата, като спомага за поправянето на нацепените краища, стимулира здравословния растеж на кичурите, подхранва космения фоликул и възстановява устойчивата коса, естествения обем и коприненият и блестящ вид. Екстрактът от червен пипер активира микроциркулацията в скалпа, като по този начин гарантира по-добро усвояване на активните компоненти, съдържащи се в маслото от репей, и по-интензивен ефект.

Състав: масло от репей, екстракт от червен пипер

Нанасяне: нанася се върху скалпа, внимателно масажирайки в корена на косата за равномерно разпределение, оставете да действа 20-30 минути, след което измийте косата с шампоан. Препоръчва се да се използва 1-2 пъти седмично.

Ползи: Освежава, Съживява.

Количество: 100 мл.

Производител: Doctorul Casei

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия