esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Боя за коса Revlon - Colorsilk, нюанс 40 Medium Ash Brown, 1 бр

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 749676

ID оферта: 749388

Цена: 15 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 450 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 10 лв.
за поръчки над 150 лв.

Боя за коса Revlon - Colorsilk, нюанс 40 Medium Ash Brown, 1 бр: не съдържа амоняк или други агресивни химикали. Иновативната формула осигурява 100% покритие на белите коси, независимо от избрания нюанс, като в същото време предлага изключително естествен цвят. Боята е обогатена с кератин и аминокиселини, които не само помагат за получаване на наситен и равномерен цвят, но и за поддържане на здравето и хидратацията на косата. Така косата ще остане мека, блестяща и кадифена на допир.

Кутията съдържа: боя, оксидант, балсам след боядисване и чифт ръкавици.

Начин на употреба: Изсипете боята без амоняк в бутилката с крем проявител. Бъркайте до пълното хомогенизиране на сместа. Разделете косата на 4 равни части. Нанесете сместа в областта на корените при всяко разделяне. Не втривайте върху скалпа. Нанесете по цялата дължина на косата и оставете да действа 30 минути. Изплакнете обилно с вода, след това с шампоан и накрая нанесете балсама, предназначен за боядисана коса.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 1 броя.

Производител: Colorsilk

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия