esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Безамонячна перманентна боя за коса Corpore Sano, нюанс 7.3 Златно русо, 140 мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 749444

ID оферта: 749156

Цена: 33 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 450 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 10 лв.
за поръчки над 150 лв.

Безамонячна перманентна боя за коса Corpore Sano, нюанс 7.3 Златно русо, 140 мл: е обогатена с органично сертифицирано сусамово масло, екстракт от слънчоглед и растителен кератин, придавайки на косата интензивен, бляскав и дълготраен ефект. Сусамовите семена произвеждат масло с високо съдържание на витамин Е и есенциални мастни киселини, които осигуряват хранене и блясък на косата и предпазват цвета й от ултравиолетова радиация. Слънчогледовото масло е богато на флавоноиди, ненаситени мастни киселини и активни съставки, които предпазват косата от свободните радикали. Растителният кератин съдържа комбинация от 18 естествени аминокиселини, получени от пшеница и соя, със структура, подобна на естествения кератин за коса. Защитава вътрешната структура на косъма, като същевременно му придава блясък и мекота.

Опаковката съдържа: туба с оцветяващ крем, бутилка оксидант с апликатор, саше с безсулфатен шампоан, саше с безсулфатен балсам, ръкавици и книжка с инструкции.

Начин на употреба: Изсипете съдържанието на цветната туба в бутилката с оксиданта. Затворете бутилката и разклатете енергично за 1 минута, докато съдържанието се смеси напълно. Отрежете върха на капачката на бутилката и нанесете. Не съхранявайте сместа, останала след нанасяне. Нанесете сместа в корените, разделете косата на малки части. Ако имате сива коса, нанесете сместа първо върху тези зони. След това продължете да разпределяте сместа по цялата коса и нежно масажирайте. Оставете да действа 20 минути. След като изминат 20 минути, изплакнете с топла вода, като леко масажирате, докато водата стане бистра. Измийте косата с получения в кутията шампоан и изплакнете обилно с вода. След това нанесете балсама. Оставете да действа няколко минути и изплакнете обилно с вода.

Внимание: Боите за коса могат да причинят тежки алергични реакции. Този продукт не е предназначен за употреба от лица под 16 години. Временните татуировки с черна къна могат да увеличат риска от алергии. Избягвайте контакт с очите. Изплакнете незабавно в случай на контакт с тях. Трябва да направите тест за чувствителност 48 часа преди употреба. Изплакнете добре косата и скалпа след употреба на боята. Не използвайте за боядисване на мигли или вежди. Не боядисвайте косата си, ако: имате обрив по лицето или чувствителен, раздразнен и увреден скалп; имали ли сте някога реакция след боядисване на косата, имали ли сте реакция на временна татуировка с "черна къна" в миналото.

Количество: 140 мл.

Производител: Corpore Sano

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия