esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Пакет за третиране на къдрава и вълниста коса Wella Professionals Nutricurls: Шампоан 1000 мл + Маска 500 мл

-7%
paket-za-tretirane-na-kdrava-i-vlnista-kosa-wella-professionals-nutricurls-shampoan-1000-ml-maska-500-ml-1.jpg

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 680903

ID оферта: 680603

Първоначална цена: 104 лв.

Цена: 96 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.

Пакет за третиране на къдрава и вълниста коса Wella Professionals Nutricurls: Шампоан 1000 мл + Маска 500 мл:

Шампоан за вълниста коса - Wella Professionals Nutricurls Шампоан за вълни, 1000 мл: шампоан, специално създаден за почистване на вълниста коса, с лека формула без сулфати, която нежно премахва излишния себум и замърсяванията, без да изсушава влакната на косъма, помага за определяне на примките. Съдържа хранителен комплекс на базата на масло от жожоба и екстракт от пшенични трици, богат на витамин Е, минерали и протеини, които подхранват, хидратират и защитават косата от факторите на околната среда, оставяйки я мека и копринена на допир, пълна с обем и естествен блясък.

Третираща маска за къдрава и вълниста коса - Wella Professionals Nutricurls Mask Deep Treatment for Waves & Curls, 500 мл: маска, специално създадена за грижа за къдрава и вълниста коса, която третира в дълбочина капилярните влакна, възстановявайки ги и осигуряване - това е интензивно хранене, като същевременно помага за предефиниране на къдриците. Неговата формула със свойства против къдрене и против влага съдържа комплекс на базата на масло от жожоба и екстракт от пшенични трици, богат на витамин Е, минерали и протеини, които подхранват, хидратират и защитават косата от факторите на околната среда, оставяйки мека и копринена на допир, пълен с обем и естествен блясък.

Тип Коса: Къдрава.

Ползи: Дефинира къдриците, Подхранва, Почиства.

Производител: Wella Professionals

Важно: валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия