esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Реструктуриращ пакет за боядисана коса Wella Professionals Colour Motion +: Шампоан 1000 мл + Маска 500 млДоставка: Няма наличност

Наличност: Няма наличност

Код на продукта: 680901

ID оферта: -

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Реструктуриращ пакет за боядисана коса Wella Professionals Colour Motion +: Шампоан 1000 мл + Маска 500 мл:

Шампоан за защита на цвета - Wella Professionals Color Motion+ Шампоан за защита на цвета, 1000 мл: шампоан, специално създаден за грижа за боядисана коса, с иновативна формула, която фиксира и защитава цвета, като запазва неговата интензивност и жив блясък до 8 седмици. Нежно, но ефективно отстранява замърсяванията и излишния себум, богат е на антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали и съживяват скучната, увредена и чувствителна коса, придавайки й еластичност и гладък и сияен вид.

Реструктурираща маска за боядисана коса - Wella Professionals Color Motion+ Structure+ Mask for Coloured Hair, 500ml:маска, специално създадена за грижа за боядисана коса, с иновативна формула, която помага за фиксиране и защита на цвета, запазвайки интензитета му и жив блясък до 8 седмици. Съдържа WellaPlex, съставка, която действа в дълбочината на фибрите на косъма, за да възстанови и защити връзките в увредената му структура, укрепвайки я отвътре и оставяйки косата силна, блестяща и лесна за разресване и обработка.

Тип Коса: Боядисана, Изтощена.

Ползи: Хидратира, Почиства, Съживява.

Производител: Wella Professionals

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-16%
 Опаковка от 3 x термозащитен крем-Fanola No Yellow, 150 мл
Опаковка от 3 x термозащитен крем-Fanola No Yellow, 150 мл

Първоначална цена: 103 лв.


Намалена цена: 86 лв.

-10%
Пакет 2 x Завършваща паста за коса CHI, 74гр
Пакет 2 x Завършваща паста за коса CHI, 74гр

Първоначална цена: 48 лв.


Намалена цена: 43 лв.


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия