esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Оксидант Oro Therapy Fanola, 20 vol 6%, 150мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 171006

ID оферта: 170730

Цена: 7 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.

Оксидант Oro Therapy Fanola, 20 vol 6%, 150мл: кремообразен оксидант, специално проектиран за използване с боя без амоняк Fanola Oro Therapy. Формулата му, обогатена с микроактивно масло от злато и арган, осигурява на косата оптимална грижа по време на боядисване, ефективно предотвратява нейното разваляне и гарантира получаване на интензивен и устойчив цвят с течение на времето. Съдържа 20 обем (6%) водороден пероксид.

Състав: микроактивно злато, арганово масло

Нанасяне: в неметална купа смесете боята с оксиданта с желаната концентрация в съотношение 1: 1,5 (напр. 50 мл боя, 75 мл оксидант). Получената емулсия се нанася веднага върху суха коса, равномерно се разпределя. След изтичане на срока на действие, изплакнете обилно, докато водата остане чиста и измийте косата с шампоан. Прочетете внимателно и следвайте инструкциите за употреба.

Тип Коса: Боядисана.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 150 мл.

Производител: Oro Therapy

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия