esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Перманентна крем боя Fanola 10.00 Интензивно платинено русо, 100млДоставка: Няма наличност

Наличност: Няма наличност

Код на продукта: 169972

ID оферта: -

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Перманентна крем боя Fanola 10.00 Интензивно платинено русо, 100мл: перманентна боя с кремообразна текстура, специално проектирана да осигури перфектни цветови резултати и пълно покритие на белите кичури. Предлага се в широка гама от живи нюанси, което позволява да се получават интензивни, ярки и устойчиви цветове с течение на времето. Тя има ниско съдържание на амоняк и е обогатена с екстракт от Гинко Билоба, който подхранва и овлажнява косъма, като предотвратява влошаването му и намалява чувствителността на кожата за ефективна естествена защита на структурата на влакната и скалпа на косата. В комбинация с оксиданта Fanola, той създава приятно ароматизирана хомогенна емулсия, която лесно се нанася, без да тече.

Състав: екстракт от гинко билоба

Нанасяне: в неметална купа смесете боята с оксиданта Fanola с желаната концентрация в съотношение 1: 1,5 (например 50 мл боя, 75 мл оксидант) или 1: 2 за супер светли руси нюанси (например 50 мл боя , 100 мл оксидант). Получената емулсия се нанася веднага върху суха коса, равномерно се разпределя. След изтичане на срока на действие, изплакнете обилно, докато водата остане чиста и измийте косата с шампоан. Прочетете внимателно и следвайте инструкциите за употреба.

Време за действие: 30-40 минути

Забележки: Боята не идва с оксидант. Закупува се отделно.

Тип Коса: Боядисана.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 100 мл.

Цвят: Рус.

Производител: Fanola

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия