esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Лечебен крем за много увредена коса - Schwarzkopf BC Bonacure Fibre Force Bonding Cream, 500млДоставка: Няма наличност

Наличност: Няма наличност

Код на продукта: 76766

ID оферта: -

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Лечебен крем за много увредена коса - Schwarzkopf BC Bonacure Fibre Force Bonding Cream, 500мл: лечебен крем с кремообразна текстура, предназначен за грижа за много увредена коса, отслабена от различни химически обработки, като я укрепва от корена до върховете поради съдържанието на кератин и пантенол. Концентрираната му формула, създадена на базата на технологията Bond Connector, възстановява връзките в матрицата на косата и гарантира оптимално pH, укрепване и съживяване на влакната на косата, за да я направи по-устойчива на накъсване. Той е предназначен за използване при лечение с инфузия Schwarzkopf BC Fiber Force Bond Connector.

Състав: кератин, пантенол

Нанасяне: нанесете върху мокра или суха коса, масажирайте добре и срешете за равномерност, позволявайки й да действа 5-15 минути, в зависимост от степента на увреждане. Накрая изплакнете и измийте косата с шампоан от същата гама.

Тип Коса: Изтощена.

Ползи: Съживява, Възстановява.

Количество: 500 мл.

Производител: Schwarzkopf

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия