esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Подаръчен комплект - Душ гел Dove Nourishing Renewing Secrets 250 мл + Лосион за тяло 150 мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 605481

ID оферта: 605198

Цена: 23 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.

Подаръчен комплект - Душ гел Dove Nourishing Renewing Secrets 250 мл + Лосион за тяло 150 мл: подаръчен комплект за жени, съдържащ следните продукти:

Душ гел с екстракт от лотос - Душ гел Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual с екстракт от цветя на лотос и оризова вода, 250 мл: Овлажняващ и подхранващ душ гел за всеки тип кожа. Той глези сетивата и предлага подхранващ ефект, почиствайки в дълбочина. Богатата и кремообразна пяна обгръща кожата и предлага кадифено усещане и.
Начин на употреба: нанесете върху влажна кожа, масажирайте, след това изплакнете.

Лосион за тяло с екстракт от лотос - Dove Body Love Glowing Ritual Лосион за тяло с екстракт от цветя на лотос и оризово мляко, 250 мл: лосион за тяло с екстракт от лотос и овесено мляко, овлажняващ и подхранващ, за всеки тип кожа. Той глези сетивата и възстановява еластичността и твърдостта на епидермиса. Има деликатен флорален аромат, вдъхновен от красотата на цветето лотос.
Начин на употреба: Нанесете върху чиста и суха кожа и масажирайте.

Количество: 1 комплект.

Производител: Dove

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия