esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Освежаващ подаръчен комплект - Dove Beauty for All Освежаващ сияен душ гел 250 мл + дезодорант спрей 150 мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 605480

ID оферта: 605197

Цена: 21 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.

Освежаващ подаръчен комплект - Dove Beauty for All Освежаващ сияен душ гел 250 мл + дезодорант спрей 150 мл: подаръчен комплект за жени, съдържащ следните продукти:

Dove Invisible Dry Clean Touch Дезодорант Спрей Дезодорант - 150 мл: Дезодорант против изпотяване под формата на спрей, който не оставя следи по дрехите. Доказано е, че дезодорантът Dove е невидим в до 100 цвята. Формулата му без алкохол и 1/4 овлажнител помагат на деликатната кожа на подмишниците да се възстанови след епилация. Предпазва ефективно от изпотяване и миризми до 48 часа. Придава усещане за свежест и комфорт.
Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа на подмишниците.

Освежаващ душ гел с краставица и зелен чай Dove, 250 мл: душ гел, който освежава и овлажнява кожата по време на душ, почиствайки в дълбочина. Състои се от екстракти от краставица и зелен чай с грижа и подхранване на кожата. Богатата и кремообразна пяна обгръща кожата, предлагайки усещане за мекота и продължителна свежест.
Начин на употреба: нанесете върху влажна кожа, масажирайте, след това изплакнете.

Количество: 1 комплект.

Производител: Dove

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия