esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Автоматичен прах за пране на цветни дрехи с Lenor - Ariel Professional Formula Instant Powder Touch of Lenor, 10,5 kг

-29%
avtomatichen-prakh-za-prane-na-tsvetni-drekhi-s-lenor-ariel-professional-formula-instant-powder-touch-of-lenor-105-kg-1697455425300-1.jpg

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 587108

ID оферта: 586816

Първоначална цена: 156 лв.

Цена: 110 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 450 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 10 лв.
за поръчки над 150 лв.

Автоматичен прах за пране на цветни дрехи с Lenor - Ariel Professional Formula Instant Powder Touch of Lenor, 10,5 kг: Ariel Touch прах за пране от Lenor Color, с технология Instant Powder, съчетава изключителната почистваща сила на Ariel с свежест на Lenor, оставяйки дълготрайна свежест. Иновативната формула Instant Powder се разтваря бързо при контакт с вода, активира се незабавно и прониква дълбоко във влакната, за да остави дрехите безупречни и дезинфекцирани, запазвайки цветовете живи. Той е снабден с уникална технология против остатъци, която помага за предотвратяване на остатъци от прах. Премахва трудни петна и почиства дълбоко във влакната, за да разкрие блясъка на цветовете. Премахва дори петна, които причиняват неприятни миризми, като пот, придавайки на дрехите вид и миризма на безупречно чисти, запазвайки цветовете живи за по-дълго.

Ariel Instant Powder ще работи при 30°C, което помага за предпазване от обезцветяване и остатъци. Перете дрехите си отново и отново с увереност и се насладете на изживяването на трайна свежест. Дълбоко почистване за хигиена, като същевременно защитава цветовете; Придава на дрехите външен вид и мирис на безупречна чистота за по-дълго време.

Производител: Ariel

Важно: валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-12%
 Спрей за отстраняване на петна - ACE Stain Remover, 650 мл
Спрей за отстраняване на петна - ACE Stain Remover, 650 мл

Първоначална цена: 16 лв.


Намалена цена: 14 лв.


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия