esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Масло за тяло Spicy Cell-lite Shakti Shape Khadi Cellulite Relief , 50 мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 555173

ID оферта: 554880

Цена: 46 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.

Масло за тяло Spicy Cell-lite Shakti Shape Khadi Cellulite Relief , 50 мл: Масло за тяло, което стимулира метаболизма на кожата и подпомага елиминирането на токсините. Базирана е на 100% аюрведична формула, която съдържа карамфил, черен пипер, синапено масло и джинджифил, които ревитализират и енергизират клетките. В същото време миксът от етерични масла подобрява настроението. Маслото подобрява циркулацията на кръвта и лимфата в засегнатите от целулита зони и разтваря мастните тъкани. Куркумата, карамфилът и ореховата трева в състава имат противовъзпалителен и възстановяващ ефект, а канелата стимулира метаболизма и помага за балансиране на нивата на инсулин. Маслото е идеално и за активиране и балансиране на една от най-дълбоките енергийни точки – чакрата на слънчевия сплит.

Състав: масло от семена на sesamum indicum, масло от семена на brassica nigra, лимонен, екстракт от корен от rubia cordifolia, масло от кора на цитрусови лимони, масло от кора на citrus aurantium sinensis, масло от листа на rosmarinus o icinalis, екстракт от корен на zingiber o icinale, екстракт от корен от cyperus scario nigrum екстракт, екстракт от плод на trachyspermum ammi, екстракт от корен на куркума лонга, екстракт от корен на аир, екстракт от плод на пайпер лонгум, масло от листа погостемон каблин, цитрал, екстракт от кора на цинамомум касия, линалоол, канела, екстракт от кора на syzygium aromaticum, евгенол, геранол.

Начин на употреба: използвайте няколко капки масло и нанесете кръгов масаж върху засегнатата област. Бързо се усвоява. За оптимални резултати и цялостно холистично лечение (Панчакарма) се препоръчва използването на 3 масла за тяло Shakti Shape: Triphala Tri-Tox, Spicy Cell-lite, Centella New-Cell. Детоксикират кожата и стимулират регенерацията на клетките.
1. Стъпка 1: Смесът от съставки в маслото Triphala Tri-Tox се използва в Panchakarma аюрведичните процедури за разтваряне на мастната тъкан.Препоръчително е да използвате това масло вечер, за да действа през нощта.
2. Стъпка 2 включва използването на Spicy Cell-lite масло на следващата сутрин. Комбинацията от аюрведични съставки помага за метаболизирането на отлаганията и тяхното премахване. Това е кулминацията на аюрведичното предателство на Панчакарма.
3. Стъпка 3: Centella New-cell Ayurvedic Oil е третата стъпка в традиционното аюрведично лечение с Расаяна. Допринася за регенерацията на клетките и придава на кожата еластичност. Може да се използва по цялото тяло.

Ползи: Възстановява.

Количество: 50 мл.

Производител: Khadi

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия