esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Индийско масло за тяло Triphala Tri-tox Shakti Shape Khadi, 50 мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 555172

ID оферта: 554879

Цена: 46 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.

Индийско масло за тяло Triphala Tri-tox Shakti Shape Khadi, 50 мл: Масло от аюрведичен еликсир за тяло и душа. Богат на антиоксиданти, той предпазва кожата, като има в състава си множество индийски плодове и лечебни растения: Трифала (3-те плода: амла, харитаки, бибитаки); Саршапади, масло, което концентрира силата на 8 растения и подобрява външния вид на епидермиса; Seethodaka, получен от 5 растения, използвани в Аюрведа, който отпуска увредените тъкани и възстановява естествения баланс на кожата; Gokhru, който според аюрведичната традиция цялостно поддържа здравето на епидермиса; камфорна кора, която действа като антибактериално и укрепва съединителната тъкан; Масло от нийм с оформящ тъканта и ободряващ ефект; кориандър, който стимулира регенерацията. Маслото осигурява енергия и подпомага разтварянето на мастната тъкан. Освен това детоксикира кожата и осигурява тонизиране.

Състав: масло от трици ориза сатива, масло от семена на сусам, ванилин, денат алкохол, лимонен, масло от кора на цитрусови цитрусови плодове, екстракт от плод на терминалия чебула, екстракт от плодове от emblica officinalis, екстракт от плодове от терминалиа белерика, екстракт от листа на Moringa oleifera, екстракт от корен от аспарагус трибулус екстракт от семена, екстракт от кора на камфора, екстракт от корен на куркума лонга, екстракт от листа на азадирахта индика, екстракт от семена на кориандрум, екстракт от семена на нигела, екстракт от семена на брасика алба, екстракт от семена на piper longum, екстракт от плодове на myristica fragrans, екстракт от евгения caryophyllus casinamobud екстракт от кора, екстракт от корен на baliospermum montanum, екстракт от корен на Withania somnifera, екстракт от корен от Hemidesmus indicus, екстракт от корен на zingiber off icinale, екстракт от корен от berberis aristata, екстракт от корен от tinospora cordifolia, екстракт от корен на rubia cordifolia, екстракт от дърво cedrus deodara, масло от тритикум вулгаре, vulgare масло от семена на винифера, токоферол, лист от евкалипт глобулус о il, масло от корен на vetiveria zizanoides, масло от pelargonium graveolens, масло от листа rosmarinus officinalis, масло от кора от канелена камфора, лимон от цитрусови плодове
масло от кора, масло от плодове от черен пипер, масло от листа cinnamomum zeylanicum, масло от лаванда ангустифолия, плодово масло от цитрус Aurantium bergamia, масло от листа на gaultheria procumbens, масло от билка ориган майорана, цитрал, линалоол, гераниол, бензилциугенол бензолат, бензилциугенол бензолат
канелен, бензил бензоат.

Как да използвате: За оптимални резултати и цялостно холистично лечение (Панчакарма) се препоръчва използването на 3 Shakti Shape масла за тяло: Triphala Tri-Tox, Spicy Cell-lite, Centella New-Cell. Детоксикират кожата и стимулират регенерацията на клетките.
1. Стъпка 1: Смесът от съставки в маслото Triphala Tri-Tox се използва в Panchakarma аюрведичните процедури за разтваряне на мастната тъкан.Препоръчително е да използвате това масло вечер, за да действа през нощта.
2. Стъпка 2 включва използването на Spicy Cell-lite масло на следващата сутрин. Комбинацията от аюрведични съставки помага за метаболизирането на отлаганията и тяхното премахване. Това е кулминацията на аюрведичното предателство на Панчакарма.
3. Стъпка 3: Centella New-cell Ayurvedic Oil е третата стъпка в традиционното аюрведично лечение с Расаяна. Допринася за регенерацията на клетките и придава на кожата еластичност. Може да се използва по цялото тяло.

Внимание: Triphala Tritox elixir масло е силно концентрирано и се прилага само върху зоната, която ще бъде третирана. Използвайте пестеливо и не нанасяйте върху кожата, гърдите или лигавиците. Не се препоръчва използването на тези масла по време на бременност. Не излагайте кожата на слънце след използване на маслото.

Ползи: Регенерира.

Количество: 50 мл.

Производител: Khadi

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия