esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Хранително лечение с протеинови остатъци - Macadamia Professional, 148мл


-26%

Първоначална цена: 34 лв.


Намалена цена: 25 лв.

-24%

Първоначална цена: 33 лв.


Намалена цена: 25 лв.

-9%

Първоначална цена: 11 лв.


Намалена цена: 10 лв.


Доставка: Няма наличност

Наличност: Няма наличност

Код на продукта: 454690

ID оферта: -

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Хранително лечение с протеинови остатъци - Macadamia Professional, 148мл: лечение за всички типове коса, особено за чуплива, слаба и суха коса, с формула, обогатена със съставки интензивно питателни, които възстановяват, укрепват и защитават всяка нишка. Маслото от макадамия, богато на Омега 7, 5 и 3 мастни киселини, дълбоко подхранва косъма, възвръщайки неговата енергичност и здраве. Аргановото масло спомага за поправянето и укрепването на влакната за коса, докато уникалната смес от соя, киноа и картофен протеин подобрява еластичността му, като ефективно предотвратява счупване. Африканският екстракт от баобаб влива косата с витамини и минерали, а пантенолът овлажнява и изглажда кутикулата, предотвратявайки загубата на влага, за да възстанови копринения вид, пълен с блясък и жизненост. Продуктът не съдържа сулфати или глутен.

Състав: арганово и макадамично масло, екстракт от африкански баобаб, пантенол, соев протеин, киноа и картофи

Приложение: се нанася върху чиста, изсушена с кърпа коса 3 пъти седмично преди да нанесете стилизиращи продукти. Не изплаквайте.

Тип Коса: Изтощена, Суха.

Ползи: Хидратира, Блясък, Подхранва.

Производител: Macadamia Professional

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия