esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Шампоан и душ гел Dr PawPaw, 250 мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 449553

ID оферта: 449262

Цена: 24 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.

Шампоан и душ гел Dr PawPaw, 250 мл: Продукт, съдържащ естествени съставки, с ролята на ефективно и нежно почистване на косата и кожата. Благодарение на богатата смес от натурална папая, алое вера и кокосово масло, тя овлажнява и ободрява косата и кожата. В същото време продуктът е идеален за всички типове коса и кожа и е подходящ за вегани или вегетарианци.

Състав: аква, натриев лауроил метил исетионат, кокамидопропил бетаин, натриев метил-кокоил таурат, лаурил глюкозид, парфюм, поликватерний-10, метил-глюкозен диолет Peg-120, алое барбаденсис, сок от листа, глицерин, пантенол Глутамат диацетат, бензилов алкохол, кокосов нуцифера (кокосов) плодов екстракт, плодов екстракт от карика папая, калиев сорбат, натриев бензоат, натриев хидроксид, метилхлороизотиазолинон, магнезиев хлорид, магнезиев нитрат, метилизотиазолинон.

Как да използвате: Продуктът се прилага върху влажна коса и се масажира, за да се образува пяна. След това изплакнете добре с вода. Може да се нанася върху кожата с гъба, като се масажира леко. В края изплакнете с много вода.

Тип Коса: Всички типове.

Тип Скалп: Нормален.

Ползи: Хидратира, Освежава.

Количество: 250 мл.

Производител: Dr Paw Paw

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия