esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Регенерираща маска за лечение на коса Noah , 200 мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 448431

ID оферта: 448140

Цена: 30 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.

Регенерираща маска за лечение на коса Noah , 200 мл: маска, съдържаща естествени съставки, с ролята на осигуряване на оптимална грижа за косата. Благодарение на хиалуроновата киселина има регенериращ и възстановяващ ефект върху косата. Наличието на авокадо масло има подхранващи свойства, дълбоко подхранва косата и е идеално за суха или чуплива коса. В същото време маслото от авокадо поддържа мека, обемна коса с повече блясък. Маската оставя косата лесно да се разресва, не затруднява и намалява антистатичния ефект.

Състав: Аква [Вода], Цетеарилов алкохол, Бехенамидопропил диметиламин, Дистеароилетил хидроксиетилмониев метосулфат, Масло Persea gratissima (Авокадо), Коко-каприлат, Натриев хиалуронат, Коко-глюкозид, Глицерилов олеат, Лаурилов алкохол и Диурол , Аромат [Аромат], Лимонена киселина, Феноксиетанол, Етилхексилглицерин.

Как да използвате: Маската се нанася върху влажна и измита коса, оставя се да действа 3-5 минути и след това се изплаква обилно с вода.

Тип Коса: Всички типове.

Ползи: Регенерира, Подхранва, Блясък, Обем.

Количество: 200 мл.

Производител: Noah

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия