esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Полу-перманентна боя за коса Rosa Impex BeExtreme Prestige Vip, нюанс BE37, 100 мл

-41%
polu-permanentna-boya-za-kosa-rosa-impex-beextreme-prestige-vip-nyuans-be37-100-ml-1.jpg

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 377480

ID оферта: 377205

Първоначална цена: 12 лв.

Цена: 7 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.

Полу-перманентна боя за коса Rosa Impex BeExtreme Prestige Vip, нюанс BE37, 100 мл: VE's Prestige BeExtreme боя за коса без амоняк и окислител. Предлага нежно и чисто оцветяване, подхранващо косата с комбинацията от натурален зехтин и макадамия. Продуктът придава на косата сензационен блясък, устойчивост и улеснява разресването или разресването. Той е предназначен както за естествена, така и за боядисана коса, помага да се получат ярки и наелектризиращи цветове. Този полу-перманентен продукт за оцветяване ви предлага три възможности за оцветяване: пълна промяна на цвета, с помощта на специални пигменти от оцветител крем; частично засенчване на съществуващия цвят чрез смесване на нюанса с Neutral Corrector No 00 BeExtreme от Vip's Prestige; получаване на апартаменти в различни цветове, чрез оцветяване на обезцветена коса. Цветът се запазва между 4 и 12 измивания, в зависимост от избрания цвят или вида на косата.

Съставки: Зехтин, Макадамия, Витамин F, Екстракт от коприва

Приложение: не изисква подготовка. Нанася се директно от тръбата върху прясно измитата коса, изсушава се в кърпата, равномерно се разпределя по цялата коса, оставя се да действа между 5 - 90 минути в зависимост от състоянието на косата и желания нюанс и след това изплакнете обилно с много вода. Не е необходимо след употреба да се използва шампоан и балсам. Той няма избелващо действие; получаването на по-светъл нюанс се извършва с помощта на избелващи продукти. Прочетете внимателно и следвайте инструкциите за употреба.

Тип Коса: Боядисана.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 100 мл.

Производител: Rosa Impex

Важно: валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия