esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Обезцветяващо масло - Maxxelle Eye Candy Bleaching Butter, 220г

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 207425

ID оферта: 207058

Цена: 108 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.

Обезцветяващо масло - Maxxelle Eye Candy Bleaching Butter, 220г: идеален продукт за всички техники на обезцветяване на косата, с формула с ниско съдържание на амоняк, която позволява на цвета да се изсветли с до 8 тона и в същото време предлага максимална защита на капилярните влакна. Съставните му съставки имат действие за реконструкция, грижа и изглаждане на косата, за да поддържат компактна структура на кичурите по време на процеса на обезцветяване, подсилват влакната на косата, ремонтират увредените участъци и реструктурират всяка клетка. Продуктът има нелетлива консистенция, не изсъхва и не набъбва по време на действието, размива се равномерно, без да матира косата, може да се нанася близо до скалпа, като има деликатно и защитно действие върху него и е идеален за сенсибилизирана коса след химически третирания, осигурявайки му необходимата защита и оставяйки го изпълнен с жизненост.

Нанасяне: смесете 1 част обезцветяващо масло с 2 части оксидант Colora с концентрация 3%, 6%, 9% или 12%, в зависимост от желаното ниво на обезцветяване, след което нанесете получената смес върху косата. След изтичане на срока на действие (20-50 минути), изплакнете косата обилно с вода, докато сместа бъде напълно отстранена. Прочетете и следвайте инструкциите за употреба.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 220 г.

Цвят: Рус.

Производител: Maxxelle

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия