esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Професионална боя с екстракт от Годжи Бери - Maxxelle Colora Ultracolor Antiage Haircolor, нюанс 1.10 Blue Black

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 207366

ID оферта: 206999

Цена: 24 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 5 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.

Професионална боя с екстракт от Годжи Бери - Maxxelle Colora Ultracolor Antiage Haircolor, нюанс 1.10 Blue Black: третиране с боя с иновативна деликатна формула, с балансирано рН, която напълно регенерира косата, като същевременно осигурява перфектно покритие на белите кичури, максимална защита и дълбоко подхранване на влакното на косата. Съдържа наномолекули и микромолекули, които пренасят активните съставки в местата за закрепване на кератиновата структура, осигурявайки оптимално проникване дори в по-малко възприемчивите косъмчета, които с времето са загубили своята еластичност и хидратация. Тя има ниско съдържание на амоняк, позволява получаване на интензивни и ярки цветове, по-устойчива на измиване, а екстрактът от годжи бери в състава има силно антиоксидантно и анти-стареене действие. Екстрактът от лайка и кератин естествено допринасят за хидратацията, съживяването, защитата и омекотяването на скалпа и косата, възстановявайки увредените участъци на кичурите. Не съдържа сулфати (SLS, SLES).

Състав: екстракт от годжи бери, екстракт от лайка, кератин

Нанасяне: смесете в неметална купа боята с оксиданта с желаната концентрация, в съотношение 1:1 (1 част боя, 1 част оксидант). Нюансите на Golden и супер обезцветителите се смесват в съотношение 1:2 (1 част боя, 2 част оксидант). След това нанесете получената смес върху суха коса. Времето за задействане се определя според избрания нюанс и състоянието и структурата на косата. След изтичането му изплакнете косата обилно с вода до пълното отстраняване на боята. Прочетете и следвайте инструкциите за употреба в полето.

Внимание: боята не идва с оксидант. Оксидантът се закупува отделно

Тип Коса: Боядисана.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 100 мл.

Цвят: Брюнет.

Производител: Maxxelle

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия