esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Оксидант с органичен екстракт от алое вера - Maxxelle Colora Developer Stabilized Oxidant Cream with Aloe Vera Extract, 6% 20 Vol, 1000мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 207120

ID оферта: 206753

Цена: 30 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.

Оксидант с органичен екстракт от алое вера - Maxxelle Colora Developer Stabilized Oxidant Cream with Aloe Vera Extract, 6% 20 Vol, 1000мл: кремообразен оксидант на базата на стабилизиран водороден пероксид, който не позволява освобождаването на кислород от неговата молекула, като по този начин се гарантира правилната обемна концентрация. Обогатен е с органичен екстракт от алое вера и комбинация от висококачествени активни съставки, който предлага интензивен успокояващ, деконгестант и успокояващ ефект, като оставя косата мека и лесна за работа. Специално проектиран за използване с боя без амоняк Colora.

Състав: органичен екстракт от алое вера

Нанасяне: смесете с боя за коса Colora, като изберете концентрацията според желания цветен резултат (за нюанс с по-тъмно ниво - 3% 10 vol; за поддържане на същото ниво на цвета - 3% 10 vol или 6% 20 vol; за изсветляване с едно ниво на тона - 6% 20 vol; за изсветляване с 2 нива на тона - 6% 20 vol. или 9% 30 vol., за изсветляване с 3-4 нива на нюанса - 9% 30 vol. или 12% 40 vol. Прочетете и следвайте инструкциите за употреба на боя и оксиданти.

Тип Коса: Боядисана.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 1000 мл.

Производител: Maxxelle

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия