esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Дълбоко почистващ шампоан за мъже - Keune 1922 by J.M. Keune Distilled for Men Deep-Cleansing Shampoo, 250млДоставка: Няма наличност

Наличност: Няма наличност

Код на продукта: 195609

ID оферта: -

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Дълбоко почистващ шампоан за мъже - Keune 1922 by J.M. Keune Distilled for Men Deep-Cleansing Shampoo, 250мл: продукт за грижа за косата, специално създаден за мъже, с изключително ефективна формула, която старателно почиства косата и скалпа, като гарантира елиминирането на всички остатъци от стилизиращи продукти, излишък от себум и други примеси. Той е обогатен с креатин и екстракти от коноп и бамбук, които допринасят за видимото подобряване на състоянието на влакната на косата, придавайки на косата свежест, блясък, устойчивост и здрав и поддържан външен вид.

Състав: креатин, екстракти от коноп и бамбук

Нанасяне: нанася се върху мокра коса, масажира се до получаване на пяна, след това се изплаква. Повторете приложението, ако е необходимо.

Ползи: Почиства.

Количество: 250 мл.

За: Мъже.

Производител: Keune

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия