esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Лечебна маска за хидратация и регенерация - Kerastase Specifique Masque Hydra-Apaisant Renewing Cream Gel Treatment, 200мл

-24%
lechebna-maska-za-khidratatsiya-i-regeneratsiya-kerastase-specifique-masque-hydra-apaisant-renewing-cream-gel-treatment-200ml-1.jpg

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 190171

ID оферта: 189762

Първоначална цена: 99 лв.

Цена: 75 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.

Лечебна маска за хидратация и регенерация - Kerastase Specifique Masque Hydra-Apaisant Renewing Cream Gel Treatment, 200мл: лечебна маска с лека текстура-гел текстура, която дава на скалпа оптимална хидратация и успокоява раздразненията за подобряване на състоянието му, предпазвайки го от изсушаване и бързо омазняване. Съставките й пречистват кожата и ефективно се борят с излишния себум, пърхот, сърбеж и косопад, подхранвайки влакната на косата в дълбочина. Съдържа L-Carnosine и витамин Е, два мощни антиоксиданта, които предотвратяват вредното въздействие на външни фактори като замърсяване, цигарен дим или слънчева светлина, предпазвайки косата от повреди и загуба на цвят, докато екстрактът от моринга придава на косата блясък и улеснява разресването. Не съдържа силикон.

Състав: L-Carnosine, витамин Е, екстракт от моринга

Нанасяне: нанася се върху мокра коса, прясно измита, масажира се върху скалпа и дължините за равномерност, оставя се да действа 3 минути, след това се изплаква.

Тип Скалп: Раздразнен, Чувствителен, С пърхот, Мазен.

Ползи: Хидратира, Блясък, Регенерира, Uv защита, Против пърхот, Против косопад.

Количество: 200 мл.

Производител: Kerastase

Важно: валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия