esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Укрепващ шампоан срещу косопад Retetele Bunicii Agafia, 350млДоставка: Няма наличност

Наличност: Няма наличност

Код на продукта: 190127

ID оферта: -

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Укрепващ шампоан срещу косопад Retetele Bunicii Agafia, 350мл: шампоан, специално проектиран за всички типове коса с тенденция към падане, има ефективна формула, базирана на съставки от естествен произход, която нежно почиства и гарантира оптимална грижа. Съдържа екстракт от сапунарита и комплекс от 7 растения от тайгата, които допринасят за укрепването на корените, стимулират растежа на нишките и активно се борят с разкъсването и падането им. Той има регенериращ и подхранващ ефект, подобрява структурата и устойчивостта на косата и я оставя силна, блестяща и изпълнена с жизненост.

Състав: екстракт от сапунарита, комплекс от 7 растения от тайга (коприва, облигация, трихофития, сибирски женшен, черна трева, опашка от сорцил, голяма налба)

Нанасяне: нанася се върху мокра коса, нежно масажирайте, докато се образува пяна, след това изплакнете. Повторете, ако е необходимо.

Ползи: Против косопад.

Количество: 350 мл.

Производител: Retetele Bunicii Agafia

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-36%
Сух шампоан - Londa Professional Refresh It Dry Shampoo, 180мл
Сух шампоан - Londa Professional Refresh It Dry Shampoo, 180мл

Първоначална цена: 19 лв.


Намалена цена: 12 лв.


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия