esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Пакет за обем Volum Wella Professionals Invigo Volume Boost – Шампоан, Маска, Терапия за коса

-42%
paket-za-obem-volum-wella-professionals-invigo-volume-boost-shampoan-maska-terapiya-za-kosa-1.jpg

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 1274

ID оферта: 1274

Първоначална цена: 180 лв.

Цена: 103 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.

Пакет за обем Volum Wella Professionals Invigo Volume Boost – Шампоан, Маска, Терапия за коса: пакет за пълна грижа на косата, тънка и лишена от жизненост, придаващ й естествен обем, блясък и хидратация. Съдържа следните продукти:

Шампоан за обем - Wella Professionals Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo, 1000мл: професионален шампоан за грижа на коса без обем, с тънък косъм и лишена от жизненост, с иновативна формула, която почиства косата деликатно, като й придава по-плътна и по-богата визия, без да я товари. Съдържа специални полимери, които покриват капилярните влакна, както и екстракт от памук, за да се получат по-обемни прически по време на сушенето със сешоар, оставяйки косата лесна за разресване и стилизиране, копринена и с естествен блясък.

Маска за обем - Wella Professionals Invigo Volume Boost Crystal Mask, 500мл: професионална маска с лека текстура, полупрозрачна, за грижа на коса без обем, с тънък косъм и липса на жизненост. Иновативната му формула съдържа специални полимери, които покриват капилярните влакна, както и екстракт от памук, за да се получат по-обемни прически по време на сушенето със сешоар, оставяйки косата хидратирана, лесна за разресване и стилизиране, копринена и пълна с естествен блясък и придаваща й плътна и по-богата визия, без да я товари.

Концентрирана терапия за коса за обем - Wella Professionals Invigo Volume Booster Uplifting Concentrate, 100мл: концентрирана терапия, специално разработена за интензивно лечение на фина, тънка коса, с липсва на жизненост. Леката формула, обогатена с полимерния комплекс Spring Force, осигурява блясък и маневриране без натоварване и спомага за прически, пълни с обем и еластичност, и екстрактът от памук стабилизира богатия и плътен вид, придавайки на косата гъвкавост и оставяйки я блестяща и мека на допир.

Тип Коса: Изтощена, Суха, Без обем, Боядисана.

Тип Скалп: Нормален.

Ползи: Регенерира, Хидратира, Обем.

За: Жени.

Производител: Wella Professionals

Важно: валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия