esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Пакет Keune Care Curl Control 1 – Шампоан, Маска и Спрей


-12%

Първоначална цена: 157 лв.


Намалена цена: 138 лв.


Доставка: Няма наличност

Наличност: Няма наличност

Код на продукта: 1272

ID оферта: -

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Пакетът съдържа :

Шампоан за къдрава коса - Keune Care Curl Control Shampoo 300 мл: деликатен шампоан за дисциплиниране на непокорната и вълнообразна коса, който овлажнява, предотвратява по-нататъшното изсушаване, подхранва интензивно и защитава косата.

Маска за къдрава коса - Keune Care Curl Control Masque 200 мл: лечебна маска с интензивно действие на хидратация и подхранване, защитава и дисциплинира непокорната и вълнообразна коса.

Активиращ спрей за къдрици - Keune Care Curl Control Boost Spray 140 мл: професионален спрей, който обвива къдриците в ароматна вълна с ролята на реактивиране на паметта им и придаването им на максимална дефиниция. Има антистатичен ефект и е идеален стилизиращ продукт за вълнообразна коса, защото придава енергия и подчертава къдриците.

Тип Коса: Къдрава, Непокорна.

Тип Скалп: Нормален.

Ползи: Дефинира къдриците, Хидратира, Подхранва.

За: Жени.

Производител: Keune

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия