esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Подаръчен комплект Baylis & Harding Wild Blackberry and Apple Duo – Душ гел 100мл, Масло за тяло 100мл

Доставка: Максимум 5 дни

Наличност: На склад

Код на продукта: 10722

ID оферта: 10722

Цена: 20 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.

Подаръчен комплект Baylis & Harding Wild Blackberry and Apple Duo – Душ гел 100мл, Масло за тяло 100мл: набор от основни продукти за ежедневна грижа и поглеждане, опаковани в луксозна кутия с особено елегантен външен вид. Тя може да бъде специален подарък, пълен с изисканост, идеален за всеки повод. Комплектът съдържа:

Душ гел - Baylis & Harding Wild Blackberry and Apple Shower Gel, 100мл: душ гел с деликатна формула, с плодов, неустоим аромат на къпини и ябълки, подсладен от топли нотки на мускус и ванилия, който създава богата пяна, нежно почиства кожата и предотвратява нейното обезводняване, оставяйки я свежа, мека с фин аромат.

Масло за тяло - Baylis & Harding Wild Blackberry and Apple Body Butter, 100мл: масло за тяло с богата и кремообразна текстура и подхранваща формула, която защитава, подхранва и хидратира кожата интензивно благодарение на съдържанието на висококачествени съставки, придавайки й мек, еластичен и плодов, неустоим аромат на къпини и ябълки, подсладени от топли нотки от мускус и ванилия.

Количество: 1 комплект.

Производител: Baylis & Harding

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия