esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Шампоан Biosilk: Професионални шампоани за коса


Тези, които се осмелиха да използват копринените протеини за първи път като съставка в професионалните продукти за грижа за косата, бяха основателите на Biosilk, а през 20-те години международно признание и съществуване на пазара тази идея се оказа революционна. В момента марката Biosilk е сред най-обичаните и ценени на пазара както на местно, така и на международно ниво.

Тези професионални продукти за грижа за косата са направени от едни от най-добрите хора в областта в САЩ и впоследствие се изпращат до многото салони за красота, които ги използват. Специалистите ги смятат за топ продукти и за щастие за всички нас те са достъпни за всеки, който иска да им даде шанс и да ги използва дори у дома. Те се прилагат лесно и за 100% успешен ритуал за грижа се препоръчва да се следват инструкциите за употреба и използването на всички продукти в един и същ диапазон. Първата стъпка обаче е да идентифицирате типа коса и нейните нужди, а след това да изберете подходящите за вас продукти. Все пак ви уверяваме, че това е най-трудната част, защото всичко звучи добре и може да се направи с косата, но всичко става по-лесно, защото се използват точно като всеки друг подобен продукт.

Продуктът, който абсолютно всички използват, разбира се, този шампоан е най-важната отправна точка. Той не само трябва да почисти много добре примесените върху косата примеси, но и трябва да бъде достатъчно нежен, за да не го атакува по никакъв начин и да го подхранва, за да не остави скучен вид. По този начин, за да изглежда косата ви точно както винаги сте я искали, е изключително важно да изберете правилния шампоан. Най-добрият избор е професионален като тези от гамата Biosilk.

Шампоаните Biosilk се предлагат в много варианти и повечето имат щедро количество от над 1000 мл. Те могат да имат следните характеристики: за обем, копринен вид, за хидратация и за поддържане на цвета. Независимо от направения избор, се препоръчва да използвате останалите продукти в същия диапазон като балсам или маска, спрей или серум. Винаги използването на тези продукти заедно може да даде много по-добри и напълно неочаквани резултати.


Поръчайте онлайн:

Първоначална цена: 32 лв.


Намалена цена: 25 лв.

Първоначална цена: 32 лв.


Намалена цена: 25 лв.

shampoan-biosilkprofesionalni-shampoani-za-kosa-1617272159086-2.jpg shampoan-biosilkprofesionalni-shampoani-za-kosa-1617272158595-1.jpg shampoan-biosilkprofesionalni-shampoani-za-kosa-1617272160087-4.jpg shampoan-biosilkprofesionalni-shampoani-za-kosa-1617272160462-5.jpg

Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия