esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Най-добрият шампоан против пърхот


Пърхотът е един от най-неприятните проблеми, с които човек може да се сблъска по отношение на грижата и външния вид на косата. Не сравняваме проблемите с пърхота с емоционалното или с по-лошо здраве, но се отнасяме стриктно към грижата за косата. Преди да купувате продукти срещу пърхот, уверете се, че го имате и разберете какво причинява пърхотът, за да знаете какво да правите в бъдеще и да се отървете от тази досада, която разваля доброто ви настроение, излети, тоалети, дори снимките също влияят на увереността ви в собствените си сили.

Пърхотът всъщност е съставна част от себореен дерматит, едно от най-често срещаните разстройства в съвременното общество. пърхотът не е нищо повече от пилинг, с образуването на малки бели кори, а при по-тежки форми дори може да се свърже със зачервяване, интензивен сърбеж. Освен това, ако пърхотът не се лекува навреме и ако сте свръхчувствителни, пърхотът може да надвиши площта на зоната на косата и може да се разпростре до петното, гърдите или подмишницата или слабините, така че не се шегува. Вече не може да бъде само неприятният външен вид, който го има на раменете ви, но се превръща в сериозен проблем, с който трябва да се справите веднъж завинаги.

Какво определя пърхотът? Причинява се от гъбичка, наречена Malassezia. Има много хора, чиято кожа е населена от тази гъбичка, но не всеки се проявява и със сигурност гъбата не се приема. Отслабена имунна система, прекомерната употреба на фиксиращия, стрес, недостиг на цинк или витамин В, използването на неадекватни продукти за грижа за косата, генетично наследяване са някои от често срещаните причини, свързани с появата на пърхот.

Предвид изброените причини, очевидно е, че пърхотът може да бъде "държан под контрол" и лекуван у дома. Например, приемането на добавки с цинк и витамин В или намаляване нивата на стрес и укрепване на имунната система може да бъде изключително под контрола на този, който има проблеми с пърхота. Разбира се, той вече трябва да знае, че една от тези причини е тази, която е отговорна за задействане на пърхот. Посещението на дерматологията и набор от анализи може да бъде най-красноречивото и мъдро решение, взето за откриване на причините.

Тези, които се сблъскват с проблема с пърхот, трябва да използват подходящи продукти за грижа за косата, като първата стъпка е изборът на подходящ шампоан против пърхот. Най-добрият шампоан е този, който съответства на вашия бюджет и вашите предпочитания. Има много варианти на професионални шампоани против пърхот, за чувствителен скалп, но със сигурност не всички от тях ви пасват, така че се интересувайте какво би било добро и полезно за вас, преди да направите придобивка, която може да влоши вашите проблеми с пърхот и чувствителен скалп.


Поръчайте онлайн:

Първоначална цена: 8 лв.


Намалена цена: 7 лв.

Първоначална цена: 10 лв.


Намалена цена: 9 лв.

Първоначална цена: 14 лв.


Намалена цена: 12 лв.

Първоначална цена: 90 лв.


Намалена цена: 69 лв.

naj-dobriyat-shampoan-protiv-prkhot-1617006390928-1.jpg naj-dobriyat-shampoan-protiv-prkhot-1617006391411-2.jpg naj-dobriyat-shampoan-protiv-prkhot-1617006391816-3.jpg naj-dobriyat-shampoan-protiv-prkhot-1617006392671-5.jpg

Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия