esteto.bg
0 прод.
0 лв.
ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Най-добрият шампоан против косопад


Ако мъжете най-накрая приемат по-лесно загубата на коса, за жените всяка коса, която падне, е почти трагедия. Причините за загуба на коса са многобройни и често са независими от начина, по който е обгрижен. Това може да е дефицит на витамини в организма (който може да бъде възстановен) или може да е по-сериозен здравословен проблем. Това биха били крайности. Но освен тях има и други причини, поради които косата започва да пада. Много хора, които са се подложили на тежка диета за отслабване, са установили, че освен отслабването, ефектът е и косопадът. Това се причинява както от недостиг на витамини, така и от протеини. Тогава генетичният багаж може да е виновен. Ако членовете на женското семейство са се сблъсквали с този проблем, най-вероятно и вие ще го имате. Друга причина могат да бъдат хормоналните дисбаланси, както по време на бременност, така и по време на контрацепция.

Ако досега не сте намерили най-добрия шампоан за косопад, вероятно не сте потърсили къде трябва. Добро място за такова нещо е esteto.ro. Тук можете да намерите продукти против косопад, особено шампоани, от които можете да изберете подходящия за вас. Може би се нуждаете от такава с професионална формула, базирана на масло от жожоба, кофеин и ментол, която укрепва структурата на косата, незабавно почиства и освежава скалпа, за да го подготвите за нанасяне на серума.

Най-добрият шампоан против косопад, който също енергизира, е шампоанът, който и дава незабавен тласък, осигурявайки плътност чрез оптимизиране на микроциркулацията, стимулиране на скоростта на растеж, осигуряване на текстурата на косата. Продуктът съдържа GL енергизиращ стимулант, стимулиращи агенти, които възпламеняват метаболизма в космените клетки, увеличават микроциркулацията и увеличават вътреклетъчния обмен, осигуряват текстура за обем и осигуряват частици за растеж на косата и успокояващ агент, който действа срещу възпалението и има охлаждане ефект.

Когато косата, и то толкова фина, е драстично тънка, рискът от изпадане е много голям. В този случай той се нуждае от шампоан против падане, за да му осигури уплътняващи съставки, които възстановяват нивото му на хидратация и защитават чувствителната област на скалпа. Най-добрият шампоан против косопад е този, обогатен с уникални технологии BioAMP (с цистинови аминокиселини и съставки за грижа, които придават по-често вид на косата), Glyco-Shield (екстракт от бял чай, масло от мента и средства за грижа) и доставка на скалпа Система (с витамини, растителни екстракти, слънцезащитен крем SPF 15 и почистващи агенти).

Друг шампоан против падане, с ролята да стимулира метаболизма на корените на косата и регенерацията на клетките, е този, който съдържа наносфери с витамини, енергизиращ комплекс и AHA киселини от плодовете. Неговата роля е да почиства внимателно и ексфолира скалпа, освобождавайки фоликулите от мъртви клетки, давайки им възможност да дишат и подготвяйки скалпа за интензивно лечение с енергизиращ концентрат.


Поръчайте онлайн:

Първоначална цена: 17 лв.


Намалена цена: 15 лв.

Първоначална цена: 10 лв.


Намалена цена: 9 лв.

Първоначална цена: 17 лв.


Намалена цена: 14 лв.

Първоначална цена: 32 лв.


Намалена цена: 27 лв.

Първоначална цена: 9 лв.


Намалена цена: 7 лв.

Първоначална цена: 42 лв.


Намалена цена: 33 лв.

Първоначална цена: 38 лв.


Намалена цена: 31 лв.

Първоначална цена: 17 лв.


Намалена цена: 13 лв.

Първоначална цена: 22 лв.


Намалена цена: 20 лв.

Първоначална цена: 9 лв.


Намалена цена: 8 лв.

Първоначална цена: 31 лв.


Намалена цена: 28 лв.

Първоначална цена: 31 лв.


Намалена цена: 28 лв.

Първоначална цена: 15 лв.


Намалена цена: 13 лв.

Първоначална цена: 20 лв.


Намалена цена: 16 лв.

Първоначална цена: 12 лв.


Намалена цена: 10 лв.

Първоначална цена: 2 лв.


Намалена цена: 1 лв.

Първоначална цена: 18 лв.


Намалена цена: 14 лв.

Първоначална цена: 17 лв.


Намалена цена: 14 лв.

Първоначална цена: 14 лв.


Намалена цена: 11 лв.

Първоначална цена: 56 лв.


Намалена цена: 51 лв.

Първоначална цена: 24 лв.


Намалена цена: 21 лв.

Първоначална цена: 46 лв.


Намалена цена: 41 лв.

Първоначална цена: 24 лв.


Намалена цена: 21 лв.

naj-dobriyat-shampoan-protiv-kosopad-1616578450150-1.jpg naj-dobriyat-shampoan-protiv-kosopad-1616578451358-3.jpg naj-dobriyat-shampoan-protiv-kosopad-1616578452123-5.jpg naj-dobriyat-shampoan-protiv-kosopad-1616578451736-4.jpg

Достъп до десктоп версията


Copyright © esteto.bg  


Правила и Условия